Αναζήτηση


Επικοινωνήστε μαζί μας
VIOMETAL
Αντώνιος Αλημπαμπούδης
Τηλ : 22620 31491/31492
Fax: 22620 31418
info@viometal.com.gr
sales@viometal.com.gr
 
H Eταιρία


Ποιά είναι η VIOMETAL

Η VIOMETAL πρωτοπόρος Βιομηχανία στο χώρο της μεταλλουργίας ιδρύθηκε στις αρχές του 1950. Αντικείμενο δραστηριότητάς της είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ, ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΩΝ, ΠΙΝΑΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ και άλλων συναφών ειδών.

Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής και ένα άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η VIOMETAL, έχει δημιουργήσει μία ανταγωνιστική επιχείρηση με εμπειρία και σημαντικά αποτελέσματα.

Ολα τα προιόντα της VIOMETAL χαρακτηρίζονται απο το υψηλό επίπεδο σχεδιασμού, λειτουργικότητας και ποιότητας η οποία είναι σύμφωνη με τα υψηλότερα στάνταρ της Ε.Ε.

Χάρη λοιπόν στα παραπάνω η VIOMETAL εξασφάλισε μία θέση με μεγάλο κύρος στην ελληνική αγορά ενώ παράλληλα συναγωνίζεται με αξιώσεις τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού με τις εξαγωγές της.

Εντιμότητα, συνέπεια, εμπειρία και καλό γούστο αποτελούν τα συστατικά της συνταγής με τα οποία, σε σύντομο χρονικό διάστημα οδήγησαν την VIOMETAL να σκαρφαλώσει αθόρυβα ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου της.

Σήμερα η VIOMETAL, αποτελεί μία απο τις δυμανικότερες παραγωγικές και εμπορικές μονάδες. Διαθέτοντας οργανωμένη γραμμή παραγωγής, η VIOMETAL κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά μία μεγάλη γκάμα κλασσικών και ξεχωριστών γραμματοκιβωτίων σχεδιασμένα με ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ. Καλαίσθητα και λειτουργικά για ανθρώπους που ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Διεύθυνση: Οινόφυτα - θέση Λάκα Παππά, 32011
Τηλ:                                 (0030) 22620 31491 /31492
Fax:                                 (0030) 22620 31418
Email:                             info@viometal.com.gr
 © VIOMETAL. All rights reserved.